Verdugo Hills High School

School Wide PSAT is scheduled for Wednesday, October 16th  for all 9th, 10th, and 11th grade students.  12th grade students will participate in Senior Activities.
Bell Schedules » Regular Bell Schedule

Regular Bell Schedule

Regular Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast in the classroom 8:00 AM 8:11 AM 11 min
Period 1 8:11 AM 9:41 AM 90 min
Period 2 9:47 AM 11:15 AM 88 min
Lunch 11:15 AM 11:45 AM 30 min
Period 3 11:51 AM 1:19 PM 88 min
Recess 1:19 PM 1:32 PM 13 min
Period 4 1:38 PM 3:06 PM 88 min